Om Anti-Age Klinikken

Det handler om dig

Du er vores fokus

Hos Anti-Age Klinikken garanterer vi en komplet stressfri behandling i rolige omgivelser, og med kvalitetsprodukter som Phyris og Dermatude som er testet igen og igen - for din skyld. Her taler resultaterne for sig selv.

Vi tilbyder en bred vifte af forskelligartede behandlinger og produkter, fra velkendte cremer til Silkpeel - en diamantslibning af huden.

Vores behandlinger tager altid udgangspunkt i lige netop din hudtype og dine mål for forløbet. Derfor vil du altid få en grundig - og gratis - vejledning i de forskellige muligheder du finder i vores produkter, med dine ønsker i centrum!

Er du i tvivl om noget, er du altid velkommen til at spørge - hvad enten det er i en mail, på telefon eller i klinikken.

Vi glæder os til at hjælpe dig!

I klinikken

Kari Grønbo

Jeg er uddannet kosmetolog, og indehaver af Anti-Age Klinikken og Skin Solutions.

Min passion er at tilpasse behandlingen så den passer lige præcis til dig og din hud.

Vi glæder os til at se dig

Vores historie

Velkommen til Anti-Age Klinikken – Silkeborgs måske flotteste skønhedsklinik. Her er hudpleje og skønhed vores passion, og vi  går derfor højt op i, at være din bedste mulighed, hvad end du skal have lavet ansigtsbehandling, voksbehandling eller andre former for hudpleje. Men hvorfor skal du vælge os? Det kan du finde ud af lige her.

Hvem er vi?

Anti-Age Klinikken er en  skønhedsklinik, beliggende i et af Silkeborgs hurtigst voksende erhvervsområder i Nordbyen. Ud over Anti-Age Klinikken, rummer lokalerne også distributør virksomheden Skin Solutions, som også har kontor i de ny-renoverede lokaler. Her kan du altså både få en ansigtsbehandling eller komme på besøg i vores showroom, hvorfra vi også sælger klinikudstyr til andre virksomheder – alt sammen over en god kop kaffe, selvfølgelig.

Når du kommer på besøg i Anti-Age Klinikken Silkeborg, vil du altid blive taget varmt imod af Kari som er kosmetolog og indehaver af  klinikken. Kari har mere end 25 års erfaring i skønhedsbranchen og du er derfor i de mest kompetente hænder, Silkeborg har at byde på. Kari er altid meget omsorgsfuld og fokuseret på at give dig en afslappende, afstressende og behagelig behandling – med tydelige resultater, selvfølgelig.

Udover Kari kan du også komme til at møde Martin, som er medindehaver af Skin Solutions. Martins primære forretning er fokuseret på andre klinikker – Skin Solutions har nemlig eneret på vores velkendte brands Phyris, Dermatude og Silkpeel – som sælges til andre klinikker landet over både i Danmark og Sverige, foruden klinikudstyr som brikse og luplamper. Du vil kunne træffe Martin i receptionen, såfremt Kari er travl i klinikken.

Kommer du i åbningstiden for at købe produkter eller eventuelt gavekort, så kan du måske også møde klinik-hunden Bailey, hun er en glad hund som elsker at snakke med mennesker, hun er naturligvis ikke tilstede når du kommer i klinikken til din behandling.

Hvad kan vi tilbyde dig?

Selvom du skal køre lidt for at finde os, lover vi at det er det hele værd! Med vores samlede erfaring har vi skabt en skønhedsklinik, hvor kvalitet møder erfaring, og hvor kvaliteten går hånd i hånd med omsorg. Hos os er en ansigtsbehandling nemlig ikke bare en ansigtsbehandling, men en helhedsoplevelse fra du træder ind ad døren.

Vi har mange forskellige produkter fra højkvalitets-brands Phyris og Dermatude, som passer til enhver hudtype, og vores behandlinger vil derfor altid være fuldstændig skræddersyede til dig og din hud, og dine ønskede resultater. En hudplejebehandling i vores skønhedsklinik vil altid, såfremt du er i tvivl, starte ud med en uforpligtende samtale, hvor Kari og dig vil drøfte dine ønsker og dine muligheder. Kom ind og prøv blandt andet vores hudanalyse, som garanterer dig en præcis og målrettet hudplejebehandling.

Vi har et mål om at være Silkeborgs førende skønhedsklinik for både kvinder og mænd,  i samarbejde med Silkeborgs bedste kosmetolog. Er du sikker på, at du vil gå glip af det?

Er du stadig i tvivl om, hvad vi kan eller hvad vi tilbyder i form af enten produkter eller behandlinger, er du altid velkommen til at kigge op til en kop kaffe og en uforpligtende snak om din hud – og få syn for sagen selv. Ellers kan vi kun opfordre til at klikke dig videre her på siden, som altid har åbent, hvor du kan læse mere om både produkter og behandlinger.

Hvor kan du finde os?

Klinikken ligger i erhvervsområdet i Nordsilkeborg tæt ved Nordre Ringvej. Beliggende på Hagemannsvej 17 har vi den perfekte placering imellem andre kvalitetsvirksomheder og i rolige omgivelser, så du er sikret en afslappende oplevelse.
Foruden besøg i vores showroom eller vores skønhedsklinik, er du altid velkommen til at give os et kald på telefon 25 46 40 00 i løbet af vores åbningstid, eller skrive en mail på info@antiageklinikkensilkeborg.dk, hvor vi vil forsøge at svare dig hurtigst muligt. Du kan også finde os på Facebook, hvor vi jævnligt lægger videoer op med produkter, og hvor du kan følge med i dagligdagen i vores klinik.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i Silkeborgs flotteste skønhedsklinik!