Voksbehandlinger

Vi arbejder med LYCON voks i alle vores voksbehandlinger.

VOKS HELE BEN

499,-

VOKS HELE BEN INKL. BIKINILINJE

599,-

VOKS UNDERBEN INKL. KNÆ

325,-

RYG INKL. SKULDRE

325,-

BRYST OG MAVE

325,-

BIKINILINJE ELLER ARMHULE

140,-

BRYN ELLER NÆSEBOR

125,-

HAGE ELLER OVERLÆBE

140,-

Silkeborgs bedste voksbehandling

Det lyder måske som en tilnærmelse, men læs med her og find ud af, hvorfor det netop ikke er det. Vores voksbehandlinger er noget for sig, og i vores skønhedsklinik tør vi godt garantere, at vi har Silkeborgs – hvis ikke Danmarks – dygtigste kosmetolog som står klar til at give dig en kærlig og omsorgsfuld behandling. Hudpleje er vores levebrød, og derfor går vi op i at være det bedste tilbud i Silkeborg. Ikke overbevist endnu? Så læs bare videre!

Voksbehandling af kyndig kosmetolog

Man kan have nok så fine produkter, men hvis kosmetologen bag ikke har styr på sit arbejde, så har man ikke megen skønhedsklinik. Hos os er det heldigvis ikke noget problem, og du vil altid være i gode og erfarne hænder med vores kosmetolog Kari Grønbo. Kari har mere end 25 års erfaring som blandt andet underviser og leder på en kosmetologskole i København, og har derfor arbejdet med hudpleje i mange år. Hun har altid været glad for kunderelationer, og du kan derfor godt forvente en sød og kærlig omgangstone når du skal have din voksbehandling.

Derudover kan du også ofte møde Martin, som sammen med Kari, ejer distributørvirksomheden Skin Solutions, som står bag Anti-Age Klinikken.  Også her er du garanteret en kyndig behandling når du bliver taget imod i receptionen – stedet, du højest sandsynligt vil møde ham, hvis Kari er i gang i klinikken. Tag en snak og fordyb dig i vores nørderi omkring vores produkter og vores behandlinger!

Hvad kan vi tilbyde dig?

Når du får en voksbehandling hos os i Anti-Age Klinikken er det meget mere end bare det. Alle behandlinger bliver udført med omhu og præcision for bedst muligt at undgå røde knopper og irritation af huden. De forskellige voksbehandlinger kan selvfølgelig kombineres i samme behandling, så du forlader vores skønhedsklinik helt skarp. Vores voks er naturligvis også af højeste kvalitet, så vi sikrer din velvære.

Kom ind og få en voksbehandling i vores skønhedsklinik i rolige omgivelser. Du er også altid velkommen i klinikken til en uforpligtende snak og en god kop kaffe om behandlingerne, produkterne og dine muligheder.

Kom op og oplev Silkeborgs nyeste skønhedsklinik

Vi ser frem til at byde dig velkommen i vores helt nye lokaler på Hagemannsvej 17. Du er selvfølgelig også altid mere end velkommen til at give os et kald på telefon 25 46 40 00, hvor vi vil stå til rådighed i hele vores åbningstid, som er som følger:

  • Mandag-Fredag efter aftale

Lyder sådan en voksbehandling som noget for dig, så kan du allerede nu booke tid lige her.

Vi glæder os til at give dig en god oplevelse!