PHYRIS

Hudpleje siden 1947

PHYRIS produceres hos Dr. Grandel som er et familieejet firma der har produceret hudplejeprodukter siden 1947 men med en historie der går helt tilbage til år 982 hvor familien havde en mølle i Augsburg hvor de malede korn for bønderne, som en niche til det startede familien med at producere kosttilskud hvilket de stadig gør idag.

I konstant udvikling

PHYRIS er et mærke der er i konstant udvikling, derfor kan du også garanteres en moderne hudplejeserie altid med spændende nyheder

PHYRIS produceres i Augsburg under meget høje standarder, lige så høje standarder som benyttes i medicinalindustrien.

Kvaliteten i højsædet

Hos PHYRIS er kvaliteten i højsædet, men også miljøet spiller en stor rolle når der udvikles produkter.

PHYRIS er eco-certificeret, og har en lang række veganske produkter og så kan vi garantere helt rene produkter uden en masse unødigt kemi.

Prisvindende

PHYRIS er ofte toneangivende når det kommer til nye ingredienser i hudpleje produkter, i 2008 vandt de en pris for at være de første med en creme med stamceller, og i 2009 vandt de en pris for at opfinde brugen af mikro-sølv i produkter til uren hud.

PHYRIS er et helt unikt 3-fase koncept:

Fase 1

Her finder du vores store udvalg af renseprodukter, skintonic og peeling.

Fase 2

Er en helt unik aktivering, en aktivering af din hud og en aktivering af dine aktive plejeprodukter – helt præcis vil dine plejeprodukter blive 30% mere aktive med en SOMI under din serum, creme eller maske.

Fase 3

Indholder alle de individuelle pleje-produkter, her finder du 24-timers cremer, serum, ampuller og masker.

Med PHYRIS kan vi altid finde det helt rigtige plejeprogram til dig, lige det der passer allerbedst til din hudtype, din hudtilstand og til din hverdag.